Programi

Edukacija pravilnog izvođenja vježbi

Danas sve češće dobivam upite vezane za izvođenje vježbi od strane ljudi koji vježbaju sami kod kuće.

Na žalost, nemaju svi vremena i novaca priuštiti si treniranje sa osobnim trenerom, a dolazak na grupno vježbanje nije opcija jer to jednostavno ne vole svi. Tu dolazimo do rješanja za Vaš problem.

Nudim edukacije koje mogu biti organizirane za jednu ili više osoba.

Ovisno o onome što vas zanima mjesto edukacije bi bila teretana ili dvorana.

Danas je prisutno jako puno videa online, nudi se puno paketa vježbanja sa pristupačnim cijenama, ali opet ako platite paket dobivate trenera na kompjuteru koji priča istu priču stotinama različitih ljudi. Razmislite da li želite ciber edukaciju ili uživo, te da li je isti paket vježbi pogodan za svakoga.

Također vršim predavanja za roditelje čija djeca imaju zdravstvenih problema sa fokusom na lokomotorni sustav (kosti, mišići, zglobovi). Tu se radi o raznim deformitetima kralješnice, koljena, stopala...

Vi ste ti koji možete prvi nešto uočiti, ali ako niste upoznati, na žalost jako puno slučajeva koji se mogu prevenirati ili rehabilitirati, odu predaleko.

Govorim iz osobnog iskustva, jer se zbog neznanja mojim vlastitih roditelja borim dan danas sa posljedicama deformiteta koji nisu pravo vremeno rehabilitirani.

Odvojite vrijeme za vašu djecu i u tom smjeru. Jako bi me veselilo da zajedno napravimo tako veliku promjenu u kvaliteti zdravlja i budućnosti djece. Edukacija može biti organizirana u nečijem domu ako se skupi par osoba ili u dvorani ako bi nas bilo više.

Za sve informacije javiti se na mail marina@fit4all.com.hr ili broj telefona +385 99 299 2433, uz napomenu da ćete me mailom prije dobiti.

Kontakt

Kanarinska ulica 44, 10040 Zagreb

Marina Cvetnić


+385 99 299 2433


marina@fit4all.com.hr

Gdje smo