Osobni trener

Marina Cvetnić

Osobni trener Zagreb Marina Cvetnić

Marina Cvetnić, rođena 06.09.1985. u Zagrebu sa ciljem da promjeni život ljudima oko sebe!

Po struci sam prvostupnica fizioterapije te instruktorica grupnog fitnesa. U struci sam počela raditi sa svojih 20 godina te od samog početka imam iskustva sa radom u privatnim klinikama. 2014. godine sam otvorila svoj salon za fizioterapiju i masažu "Vis Vitalis", te 2015. godine sportsku udrugu "Fit4All".

Moj poziv je bio pomaganje ljudima tako da nije ništa čudno da sam upisala srednju zdravstvenu školu nakon koje je usljedila i viša škola. Kroz školovanje, praksu, stažiranje te nakon toga i kontinuiranog rada sam se pronašla više u prevenciji nego rehabilitaciji. Na koncu oko 100 - tinjak studenata upiše fizioterapiju godišnje ( samo u Zagrebu ) pa neće manjkati profesionalanaca u svakoj grani medicine. Sve lokacije koje ću navesti kasnije su također i ustanove u kojoj sam obavljala ne samo usluge fitnesa nego i fizioterapije kroz masaže,pre i post operativne rehabilitacije, korekcije deformiteta kod mladih osoba, te rehabilitacija osoba sa raznim bolestima i oboljenjima.

Cijela fitnes karijera je započela 2007. godine sa učenjem pilatesa što na poslu što na faksu te sam vrlo brzo ušla u trenerske vode. Odmah u početku sam vodila pilates body tehniku, medicinsku gimnastiku, korektivnu gimnastiku te prenatal pilates.

S obzirom da sam odmalena voljela sport i rekreaciju te sam bila u plesu i košarci nakon nekog vremena me povuklo da počnem raditi malo zahtjevnije treninge snage i vratim se plesu.Završila sam FloDance fitnes program osnovan kod nas u Hrvatskoj te spojila pilates vježbe sa elementima suvremenog plesa, upisala Instructus učilište i završila izobrazbu za instruktoricu grupnog fitnesa i tako je sve ostalo nastalo.

Ponosno mogu navesti sva mjesta gdje sam vodila fitnes poput privatne fizikalne Optima thera u Sesvetama, DSR Pipi na Bukovačkoj, fitnes Forma u Dubravi(svojevremeno kada se otvorio taj fitnes i živio neko vrijeme), vodila zamjenu u sportskom centru Trnje, 3 godine provela u fitnesu hotela Sheraton te vodila grupne i osobne treninge ( tu stekla iskustva sa radom u teretani), Firts Fitness & Squash Tower na Zavrtnici. Bilo je još mjesta gdje sam vodila kao zamjena, ali sam navela one gdje sam se duže zadržala i naučila toliko toga da mogu reći da je diploma bez iskustva ravna nuli.

Danas vodim pilates body tehniku, flodance, total body workout, kružne i stanične treninge, tabatu, aerobic, trx workout, dance fitness,a sve to na temelju svoje primarne struke te posvećena na prvom mjestu zdravstvenom stanju pojedinog člana/članice.

Ponosno također brojim i neke muške članove naše udruge koji su razbili predrasude da samo žene vježbaju na grupnim programima.

U budućnosti se pripremam na projekt života, a to je da otvorim dvoranu na svom terenu i zajedno sa budućim mužem nastavim raditi sve što i do sada uz proširenje vidika i na teretanu. Zajedno želimo još završiti izobrazbu za osobnog trenera te raditi malo jače rezultate sa klijentima.

Za kraj ono što morate još znati o meni je da sam jako velika emotivka i koliko se trudim oko same sebe toliko se trudim oko svake osobe koja dođe tražiti moju pomoć. Loše navike nije lako promjeniti, ali ja ću dati sve od sebe da vam pomognem u tome!!

Kontakt

Kanarinska ulica 44, 10040 Zagreb

Marina Cvetnić


+385 99 299 2433


marina@fit4all.com.hr

Gdje smo