Osobni trener

Luana Racan

Osobni trener Zagreb Luana Racan

Luana Racan, instruktorica fitnesa u teretani i magistra poslovne ekonomije (smjer poslovna informatika).

Svoje prve korake u fitnesu radim 2015. godine, kada sam prvi put ušla u prostor teretane gdje sam počela trenirati uz prijatelje Denija i Robertu, tadašnje trenere u usponu, koji danas uspješno vode svoje fitnes poslove u Puli. U međuvremenu sam trenirala tajlandski boks te yogu što mi je također pomoglo u razvoju određenih vještina. S obzirom na to da sam cijeli život u glazbi te sam završila paralelno, uz osnovno i srednje obrazovanje, glazbenu školu za klavir i udaraljke, uvijek je postojala mogućnost da ću zbog razvijene koordinacije dospjeti ovdje gdje trenutno jesam. Bubnjeve sviram sada već 17 godina što mi pomaže u motorici i u aerobnoj izdržljivosti. U “Studiju Glazbene kreativnosti Čarobna frula” predavala sam 8 godina bubnjeva dobnoj skupini od 5 do 18 godina te tako stekla pedagoške kompetencije i iskustvo u individualnom i grupnom radu s mladima te djecom.

Nakon što sam 5 godina radila u struci kao magistra ekonomije, odlučujem promijeniti svoj životni smjer. 2022. godine završavam Fitnes Učilište i dobivam diplomu instruktora fitnesa u teretani. Na tom putu mi je velika podrška bio dugogodišnji partner, a danas zaručnik Goran Pavlica, magistar kineziologije u edukaciji i kineziterapiji, koji uspješno vodi svoj fitnes obrt te je, uz sve, moj osobni trener.

Što se fitnesa tiče, radila sam u 2LIFE Fitness centru gdje sam vodila jutarnje fitnes grupe te pomagala u poslovima administracije i recepcije. Također sam imala priliku raditi individualne treninge s ljudima koji su htjeli poboljšati svoje zdravlje vježbanjem. Jedan od takvih slučajeva bila je moja klijentica koja je kao mlada imala operaciju kralješnice. S radom i trudom uspjele smo postići opseg pokreta u određenim dijelovima tijela gdje je to bilo potrebno, a također smo poboljšale fleksibilnost, snagu te jakost cijelog tijela.

Neizmjerno sam zahvalna svemiru što se moj život usmjerio ka fitnesu jer samo brojim pozitivne stvari koje su se od tada počele događati. Željela bih svojim radom pomagati svima kojima je moja pomoć potrebna, te da na tom putu nikad ne prestanem učiti o ljudskom tijelu i pokretu, kao i o dobrobiti vježbanja na fizičko i mentalno zdravlje. Veselim se radu sa svima vama koji želite raditi na sebi kroz vježbanje i rezultatima koje možemo zajedničkim snagama postići!

Kontakt

Kanarinska ulica 44, 10040 Zagreb

Marina Cvetnić


+385 99 299 2433


marina@fit4all.com.hr

Luana Racan


+385 97 754 6331


luana@fit4all.com.hr

Gdje smo