Fit4All

O nama

Društvo športske rekreacije 'Fit4all' nastalo je ubrzo nakon susreta nekoliko instruktorica koje dijele ljubav prema kretanju i prenošenju svog znanja o tjelovježbi na svoje vjerne članove.

Cilj nam je promovirati sportsku rekreaciju kao jedan nezamjenjivi, ali i uzbudljivi način usvajanja i održavanja zdravog načina života. Bavljenje rekreativnim aktivnostima nije rezervirano za sportaše tj. 'one koji su se nekad nečim bavili' i naš pristup je jednak prema svima. Svi imaju pravo na kretanje kako bi se osjećali bolje, lakše, ljepše, poletnije i zdravije što bi i trebao biti krajnji cilj svakog vježbača. Naša želja je uvijek na najprimjereniji način motivirati na pokret i one koji nisu i one koji već odavno jesu zaljubljenici u bavljenje nekim oblikom sportske rekreacije.

U ovoj sezoni osim klasičnih programa vježbači će se moći okušati i u aktivnostima koje su dio potpuno novih i modernih načina slaganja treninga. Kako klasični treninzi ponekad mogu dosaditi treneri s dugogodišnjim iskustvom stalno 'izbacuju' nove programe, a sve s ciljem da ostanemo u pokretu, da ne stanemo tako lako i ne prepustimo se sjedenju na kauču ili za kompjuterima i mobitelima. Mi se trudimo biti u toku sa svim novinama prateći kongrese i razne konvencije u Hrvatskoj i inozemstvu. Znamo da sve ono što želimo možemo postići, ali najčešće ne baš preko noći. Znamo koliko se teško ponekad upustiti u avanturu zvanu 'trening' i kako olako to završi samo na riječima 'od sutra' ili 'od ponedjeljka'. Zato smo vam na raspolaganju za svaki upit, bilo kakvu nedoumicu u vezi treninga ili slično, slobodno nam se obratite na E-mail adrese navedene pod 'Kontakt'.

Veselimo se budućoj suradnji i željno iščekujemo još nasmiješenih lica nakon odrađenih treninga!

Srdačno Vas pozdravlja Vaš Fit4all team!

I ne zaboravite: „I put od tisuću millja započinje jednim korakom“. - Lao Tzu

 

Naš tim

Marina Cvetnić

Marina

Marina Cvetnić

  • +385 99 299 2433
  • marina@fit4all.com.hr

Više o meni...

Kontakt

Kanarinska ulica 44, 10040 Zagreb

Marina Cvetnić


+385 99 299 2433


marina@fit4all.com.hr

Gdje smo